2009. szeptember 6., vasárnap

A szülinapi program, élménybeszámoló!


Nézd Baba, ott a maci!
Maci nézés anyával...
Meg apával...

Reggel apával pontosan 8:13-kor ébredtünk meg, ami fura, mert minden reggel ott ugrál már rajtunk Dodó fél7 körül, most pedig semmi... pont ma... Gyorsan beszaladtunk hozzá, hogy születése pillanatában puszilgassuk agyon (8:14) az ünnepletet. :) Aki nagyon kómás volt még, de látszott az arcán, hogy örül hogy most kivételesen hozzá rontottak be valakik puszilkodni! :)
Az ajándékot lelkesen bontotta, a ruháit persze azonnal próbálta :) Aztán összekészültünk, és irány a Macipark. Sok sok tündéri édes mackó, és az én lányomat mi érdekli?? A csúszda... No comment! :)
De azért megnéztük a macikat is, sétáltunk, Dorka lelkesen mutatott mindent a babájának, és mondta neki mi micsoda...
Pl.: "Nézd baba, ott a mackó, azt mondja hogy blum blum! " Vagy: "Nézd ott a farkas, épp kakil, mert ügyes nagyfiú!" (Brüno-t szokta megdicsérni ha lent kakil a futtatóban!)

Most alszik a csaj, regenerálódik a délutáni bulira! :) Össze sem számolom mennyien leszünk, sokan, szerencsére nagy a család! :)
Szóval tortás képek majd később! :)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon édesek a képek. Dorka egy szuperédes és gyönyörű kislány!!! A sapit szeretném még kiemelni, az valami csúcs, na meg ahogy alszik a királylány. :-)
    Örülök, hogy szép volt a hétvégétek ezen a jeles napon. :-) Puszi

    VálaszTörlés