2011. február 11., péntek

Jól vagyunk :)

Megvagyunk, jól vagyunk, csak épp sok a tennivaló, munka, ovi, társasági élet…:)

Ovit változatlanul imádja, óvónéniket is, minden nap szívesen megy, ma pl Apa felvetette, maradjon itthon (picit elaludt, és marhára ment volna a dolgára…) De közölte vele, hogy “Apa, dehát várnak a barátaim!” :) Szóval barátkozik, azt mondják nagyon okos, igaz néha szükség van a fegyelmezésére, de lehet vele bírni. :)

Jövő héten farsang van, ma pedig Mackó nap :) Az egész ovi a Medve témakör köré van építve, a csoportok nevei is (brumi, Kismackó, Micimackó, stb…) És persze ők a kismackók az oviban :) Úgyhogy ma a nagyobb csoportok mackó-előadást tartanak, arcfestés, kézműves játékok, játszóház, ugráló, mindenféle szuper dolog lesz.

Farsangot is várjuk nagyon, na jó, én annyira nem, mert valahogy nem akarózik nekikezdeni a jelmeznek. Jó, így ez sem igaz, mert nekikezdtem már, félig kész van. :) De hétvégén úgyis dolgozom, majd ott lesz rá időm :):)

Csajszi napról napra okosabb, rafináltabb, eszesebb. Olyanokat talál ki, hogy lesünk Apával. Mint pl ugye az ominózus ovi-munkahely- fizetés kérdése…:) Khm… ezt azóta is emlegeti néha, szóval jó lenne, a az oviban végre honorálnák azt a rengeteg melót, amit minden nap elvégez ott :)

Ha a fényképező életre kel, akkor fotózok délután, és mutatom a sok kis mackót:)

És mutatok Bogyó és Babóca mesélést is :)

Timiékkel bábszínházban voltunk, így kifáradt :)

2011-01-30 12.27.34

Sütögetünk még mindig imád segíteni, keverni, gyúrni. :)

IMG_0732

IMG_0787

IMG_0762

Moziban, Judittal rajzolnak :)

IMG_0772

Gellért- hegyen jártunk csúszkálni  

IMG_0793

IMG_0795 IMG_0797

IMG_0800

1 megjegyzés: