2010. július 20., kedd

Strandhétvége :)

Máshogy sajnos nem bírtuk volna ezt az időt a múlt hétvégén… De azt kell mondjam az utóbbi idők legjobb családi programja volt. Eddig ugye, amikor strandolni mentünk Dorkával, még nem nagyon tudott mit kezdeni magával, mert a beleülős úszógumi iránt a legmélyebb utálattal viseltetett, ha csak emeltem fölé, már kapálózott, hogy ő abba márpedig bele nem ül. Szerintem nem érezte biztonságban magát, mivel nem érzett a lába alatt biztos talajt.

Szóval vagy kézen fogva sétálgattunk a térdig érő vízben, mert ő ugye sosem volt az a “leülök és egy helyben szépen eljátszom” típusú gyerek… Vagy, a kezemben fogtam a nagyobb vízben… Hát, mit ne mondjak, nem élveztem olyan felhőtlenül.

Most viszont… Kapott nagylányos úszógumit, amivel már nagyon begyakorolt mindent itthon a kádban :)

Megúsztattuk a nőt a Velencei- tóban, aztán Agárdon a fürdőben is, mert vasárnap eléggé kétesélyes volt az idő délelőtt, nem akartam elázni, ott pedig van kinti, meg benti medence is, ráadásul a családi medence teljesen külön van a nem gyerekes embereknek szánt medencétől, van egy csomó játék is, meg szuperjó csúszda is, amin ha lecsúszik a gyerek, nem lesz a feje rögtön a víz alatt :)

Dodó imádta… És őszintén megmondom mi is! Úszkált velünk, jött- ment egyedül a vízben, csúszdázott, labdázott velünk, lenyomott a víz alá… Ja, és hihetetlenül bátor is, simán megyünk már a víz alá is, tudja, hogy ha lebukunk, akkor becsukjuk a szánkat, meg a szemünket :) Kb kétszer ha volt olyan, hogy köhintett mert nyelt egy- két kortyot, de közben már ment is tovább :)

Úszógumival :)

IMG_0920

és nélküle :) (“Orr befog!”)

IMG_09121

Apával száguld :)

IMG_0931

Volt egy is családi medencézés is az unokatesókkal is, Dodó ott is nagyon élt, főleg amikor Apa is beült, és rászabadult 6!!! gyerek egyszerre, és mindenki Őt fröcskölte :) Sikongatott, rötyögött, ennivaló volt. :)

Apa és az “ovi” :)

IMG_0857

Kis pihi :)

IMG_0860 

 

IMG_0865

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése