2010. február 11., csütörtök

Nagy nagy segítség!

Nem szoktam körüzeneteket küldözgetni, sem nyereményjátékosat, ez esetben viszont egy gyerekről van szó, akinek segítség kell!

Én sajnos csak így tudok, hogy minél több emberhez eljuttatom a kérést, hátha…

 

SEGÍTSÉG, SZÁLLÁS KELL BÉCSBE!

Mosoly!

Gáz van! Ma telefonáltak a Nagykövetségről, hogy március 1-ig maradhatunk csak ott! Nagyon sürgősen találnunk kell egy szállást, ami a korházhoz közel van, mert március közepén, ha elkezdődik a Transzplantáció, mindenképp nagy szükség van rá! Kérlek benneteket, ha valaki tud megoldást, szóljon bármely elérhetőségünkön! Köszönöm! A Klinika, Kinderspitalgasse 6. szám alatt van!

Jól vagyok, csak mindig kapjuk a feladatokat, amiket meg kell oldanunk, de kezd nagyon sok lenni már! Pénzünk nincs a bécsi szállásra, tehát nem tudom mi fog történni, de remélem, a Jóisten ismét megsegít! A ház belseje majdnem kész, mondjuk, van még mit csinálgatni. Reggel jött a Pepi, az ajtót lefesteni, de nem igazán jött neki össze, így majd pénteken folytatja. Anya egésznapozik, Faterral boldogítjuk itthon egymást. Főzött kajcsit, amiből nem nagyon ettem, sőt! Majd később nyomok valami hamit talán. Pörgök ezerrel, de a térdemen vannak kékfoltok, ezért elképzelhető, hogy trombocitát kell kapnom. Este megyünk Anyáért a munkahelyére, aztán indulunk ki Bécsbe Faterral. Kontrollvizsgálatok lesznek, nem tudjuk, meddig kell maradnunk, de elképzelhető az is, hogy jöhetünk is haza. Most játszok magamba, Fater intézi a dolgokat, lassan pakolászik és útra készen fogunk állni.

Van Dolgotok, csinálunk, ha nem lenne, tehát mindenkit riasszatok a szállás miatt, amit Köszönök!

Mosoly és Szeretet!

http://nyari-virag.freeblog.hu/archives/2010/02/10/SEGITSEG_SZALLAS_KELL_BECSBE/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése